Connect
To Top

Арроз кон лече – рецепт десерту від Райана Гослінга

Приготувати може кожен. Ділимося классними рецептами від зірок та знаменитостей.

Райан Гослінг назвав блюдо «Арроз кон лече», яке йому готує теща, божественним. Актор порівняв цю їжу з «плачем ангелів». Редакції ZVEZDY стало цікаво, що особливого Гослінг знайшов у цій страві.

Розповідаємо покроковий рецепт. Тепер у кожного є можливість скуштувати страву, яка звела з розуму голлівудську зірку.

Для приготування «Арроз кон лече» знадобиться:

молоко коров’яче – 200 грамів;
рис білий – 60 грамів;
масло вершкове – 25 грамів;
ізюм -20 грамів;
яйце куряче – 2 штуки;
цукор-пісок – 50 грамів;
кориця мелена – 1/3 чайної ложки;
лимонний сік – 30 грамів.

Треба промити рис, щоби вимити весь крохмаль, щоб вода була прозорою. Далі обсмажуємо рис у вершковому маслі до золотистого кольору.

Після цього додаємо молоко та варимо до готовності, щоб рис розварювався. Окремо замочуємо родзинки у теплій воді. Після цього воду зливаємо, родзинки віджимаємо. Відокремлюємо жовтки від білків, жовтки збиваємо разом із цукром і змішуємо з рисом, який зварений у молоці.

Далі додаємо туди корицю і лимонного соку. Окремо білки збиваємо, акуратно вводимо лопаткою їх у масу. Змащуємо форму вершковим маслом, вливаємо масу та відправляємо в духовку на 25 хвилин на 170 градусів.
Готову страву посипати меленою корицею.

ЖИТТЯ ЗІРОК