Приготувати може кожен. Ділимося классними рецептами від зірок та знаменитостей.
Райан Гослінг назвав блюдо «Арроз кон лече», яке йому готує теща, божественним. Актор порівняв цю їжу з «плачем ангелів». Редакції ZVEZDY стало цікаво, що особливого Гослінг знайшов у цій страві.
Розповідаємо покроковий рецепт. Тепер у кожного є можливість скуштувати страву, яка звела з розуму голлівудську зірку.
Для приготування «Арроз кон лече» знадобиться:
молоко коров’яче – 200 грамів;
рис білий – 60 грамів;
масло вершкове – 25 грамів;
ізюм -20 грамів;
яйце куряче – 2 штуки;
цукор-пісок – 50 грамів;
кориця мелена – 1/3 чайної ложки;
лимонний сік – 30 грамів.
Треба промити рис, щоби вимити весь крохмаль, щоб вода була прозорою. Далі обсмажуємо рис у вершковому маслі до золотистого кольору.
Після цього додаємо молоко та варимо до готовності, щоб рис розварювався. Окремо замочуємо родзинки у теплій воді. Після цього воду зливаємо, родзинки віджимаємо. Відокремлюємо жовтки від білків, жовтки збиваємо разом із цукром і змішуємо з рисом, який зварений у молоці.
Далі додаємо туди корицю і лимонного соку. Окремо білки збиваємо, акуратно вводимо лопаткою їх у масу. Змащуємо форму вершковим маслом, вливаємо масу та відправляємо в духовку на 25 хвилин на 170 градусів.
Готову страву посипати меленою корицею.

Я журналіст і музикант, який завжди у пошуку цікавих історій та натхнення. Пишу про культуру, мистецтво і музику — те, що по-справжньому зачіпає душу.
Музика для мене — це не просто хобі, а спосіб висловити свої емоції. Пишу власні композиції, співпрацюю з іншими артистами і час від часу виступаю на сцені.