ЖИТТЯ ЗІРОК

Арроз кон лече – рецепт десерту від Райана Гослінга

Арроз кон лече рецепт десерту від Райана Гослінга

Приготувати може кожен. Ділимося классними рецептами від зірок та знаменитостей.

Райан Гослінг назвав блюдо «Арроз кон лече», яке йому готує теща, божественним. Актор порівняв цю їжу з «плачем ангелів». Редакції ZIRKY стало цікаво, що особливого Гослінг знайшов у цій страві.

Розповідаємо покроковий рецепт. Тепер у кожного є можливість скуштувати страву, яка звела з розуму голлівудську зірку.

Для приготування «Арроз кон лече» від Райана Гослінга знадобиться:

молоко коров’яче – 200 грамів;
рис білий – 60 грамів;
масло вершкове – 25 грамів;
ізюм -20 грамів;
яйце куряче – 2 штуки;
цукор-пісок – 50 грамів;
кориця мелена – 1/3 чайної ложки;
лимонний сік – 30 грамів.

Треба промити рис, щоби вимити весь крохмаль, щоб вода була прозорою. Далі обсмажуємо рис у вершковому маслі до золотистого кольору.

Після цього додаємо молоко та варимо до готовності, щоб рис розварювався, радить Райан Гослінг. Окремо замочуємо родзинки у теплій воді. Після цього воду зливаємо, родзинки віджимаємо. Відокремлюємо жовтки від білків, жовтки збиваємо разом із цукром і змішуємо з рисом, який зварений у молоці.

Далі додаємо туди корицю і лимонного соку. Окремо білки збиваємо, акуратно вводимо лопаткою їх у масу. Змащуємо форму вершковим маслом, вливаємо масу та відправляємо в духовку на 25 хвилин на 170 градусів.
Готову страву посипати меленою корицею – сам Райан Гослінг так не робить, але смакує непогано.

Про автора

Я журналіст і музикант, який завжди у пошуку цікавих історій та натхнення. Пишу про культуру, мистецтво і музику — те, що по-справжньому зачіпає душу.

Музика для мене — це не просто хобі, а спосіб висловити свої емоції. Пишу власні композиції, співпрацюю з іншими артистами і час від часу виступаю на сцені.