Нещодавно 43-річна Єва Лонгорія вперше вийшла до громадськості після народження сина Сантьяго Енріке. Для прем’єри фільму “Собачі дні” актриса обрала коротку сукню-піджак, що підкреслило пишну грудей зірки і її стрункі ноги. Єва зізналася, що повертатися до роботи було важко, так само, як і скидати 18 кілограмів, набраних під час вагітності.
У Лонгорії завжди був напружений графік, проте навіть будучи зайнятою 24/7, вона власним прикладом доводить, що можна залишатися в формі незалежно від розкладу дня. Ось незмінні фітнес-правила та принципи харчування актриси.
Перший вихід Єви Лонгорії у світло після пологів
Різноманітні тренування
У той час як деякі зірки віддають перевагу одному виду фітнесу, щоб тримати себе в формі, Ева віддає перевагу різноманітності. Вона займається йогою, пілатесом і ходить в велостудію.
“Я та еще бегунья, порой мне не нужен тренажерный зал, я могу добежать куда угодно. Во время путешествий я предпочитаю осматривать достопримечательности не на машине, а пешком. Я была в Сиднее, Будапеште и Париже… В Сиднее я бегала по ботаническим садам, а когда добралась до Парижа, в семь утра встала и побежала сразу к Эйфелевой башне. Когда приехала в Будапешт, я бегала по маленькому парку у средневекового замка. Бег для меня — лучшая тренировка”.
Зірка займається чотири рази на тиждень, але спорт так і не полюбила. Вона визнає, що кожен раз їй доводиться згадувати, як добре почуваєшся після занять, і що потрібно бути у формі. Єва радить часто змінювати види тренувань, щоб тіло не звикло до одного й того ж навантаження, так, за її думкою, заняття будуть набагато ефективніше. Лонгорія знає, що говорить, адже до того як стати актрисою, вона була інструктором з бодібілдингу і аеробіки і навіть отримала диплом з кінезіології в Техасі.
Заняття з персональним тренером
Актриса вважає, що, крім отримання точних рекомендацій від професіонала, займаючись з тренером, ви почуваєте відповідальність перед ним, а це зменшує ваші шанси пропустити тренування. Більше того, в одному з інтерв’ю зірка визналась, що страждала від “хвороби недбалості”, яка супроводжується розбещенням і порушенням концентрації, з якою їй допомагав фітнес-інструктор. Він постійно змінював вправи таким чином, щоб переключати її увагу.
Після розминки (Єва або десять хвилин боксує, або біжить на доріжці, або займається на еліпсі, або стрибає) вона тренується за певною схемою. Робить випади, стрибки з присідання, випади як коньковий ковзанщик та в боки. Кожне вправу зірка повторює по 15 раз, три круги.
Правильна мотивація
“Мой муж — главная мотивация. Он говорит мне: “Мы должны это сделать”. После этого я встаю и продолжаю тренировку. Мы мотивируем друг друга. А еще после плодотворных занятий я вознаграждаю себя бокалом вина”.
Сніданок після тренування
“Зазвичай я прокидаюся о сьомій (стараюся спати по вісім годин в добі). Встаю, наношу сонцезахисний крем, беру шляпу і виходжу на вулицю на пробіжку. Мені подобається тренуватися вранці, бо тоді ще є сили, а от вдень я занадто втомлюсь, щоб повторити все це”.
Після ранкової пробіжки Єва Лонгорія приходить додому, щоб приготувати сніданок для себе та свого чоловіка Хосе Антоніо Бастона. Свій день акторка починає з яєчниці з шпинатом та кусочками індички. Іноді вона може поснідати гранолою, ягодами, фруктами та йогуртом.
Ситний обід
Єва каже, що легко могла би бути вегетаріанкою, оскільки вона дуже любить овочі.
“Лос-Анджелес — это город, в котором легко вести здоровый образ жизни. Я люблю простые овощные блюда, не добавляя сыр, жирные соусы, лишь немного сбрызгиваю их оливковым маслом”.
На обід актриса часто їсть смажену курячу грудку з шпинатом, авокадо, коричневим рисом або лососем та смажену аспержу.
“Я устраиваю себе “сахарное голодание” примерно раз в 30 дней. Сахар — это ужасно. Все вокруг содержит сахар: хлеб, фрукты… Просто все! Воздержаться от его употребления не так легко, как это кажется на первый взгляд. Я действительно люблю рыбу и овощи, я сама выращиваю овощи! Обожаю шпинат, брокколи, брюссельскую капусту”.
Звісро, ми вже знаємо, що зірка – справжній кулінар. Вона випустила книгу Eva’s Kitchen, в якій поділилась секретами приготування своїх улюблених страв (можна придбати на Amazon за 20 доларів). Піца пепероні, картопляні чіпси та солоні закуски – це її guilty pleasure.
“Я абсолютно равнодушна к десертам. Зато обожаю все самое соленое и острое: оливки, претцели… В мой ежедневный рацион обязательно входят продукты, содержащие клетчатку. Это фрукты, овощи. Я ем яичные белки, нежирное мясо. Еще я обожаю свою родную мексиканскую кухню и никогда себе в ней не отказываю”.
Закуски завжди з собою
Щоб не їсти що попало, Єва завжди бере з собою корисні закуски, включаючи неспечений мигдаль, творожні снеки, ванільний йогурт, ломтики огірка і фрукти.
“Коли я знаходжусь на зйомочній площі, замовляю доставку їжі. А в сумці у мене завжди лежить невеличкий пакетик мигдалю, я завжди готова, бо завжди голодна. Я замочую його в воді на ніч за порадою Тоні Роббінса (це письменник, оратор), на чийому семінарі я побувала 15 років тому”.
Органічні та свіжі продукти
Єва зізналася, що вона звикла їсти органічну та свіжу їжу від самого дитинства. Актриса виростала в Техасі, і, за її словами, там просто не продавали в такій кількості шкідливі напівфабрикати.
На днях 43-річна Єва Лонгорія вперше вийшла в світ після народження сина Сантьяго Енріке. Для прем’єри фільму “Собачі дні” актриса обрала коротке плаття-піджак, підкресливши пишну груди зірки та її стрункі ноги. Єва визнала, що повертатися до роботи було важко, так само, як і скидати 18 кілограмів, набраних під час вагітності. У Лонгорії завжди був напружений графік, проте навіть будучи зайнятою 24/7, вона власним прикладом доводить, що можна залишатися у формі незалежно від розкладу дня. Ось незмінні фітнес-правила та принципи харчування актриси.