Ось рецепт від Бреда Пітта, який подарував смак дитячих спогадів його родини. Це легкий і смачний омлет з ковбасою – запіканка з яєць, приготована за рецептом, що передається з покоління в покоління. Якщо така страва подобається родині Пітта, вона точно сподобається і вам!
Рецепт легкої у приготуванні смачної запіканки з яєць чи омлету – прямо з кухні мами Бреда Пітта. Якщо цей рецепт підходить родині Пітта, то він підійде і нам, чи не так? Як у будь-якої іншої дитини, улюблена їжа Пітта – це мамина. А саме – ситна запіканка або омлет. з ковбасою
Цей рецепт від Бреда Пітта ідеально підходить для сімейного сніданку, оскільки його можна приготувати напередодні ввечері, а на наступний день просто розігріти. Особливо добре він підійде для різдвяного ранку. Ви можете експериментувати зі смаками – додайте більше овочів, зробіть страву гострішою, додавши трохи перцю чилі, або замініть свинину на курятину чи індичку, а навіть приготуйте омлет зовсім без м’яса.

Інгредієнти
2 склянки молока
6 великих яєць кімнатної температури
1 фунт вареної ковбаси або сосисок зі свинини, індички або курки
2 склянки нарізаного кубиками хліба
1 чайна ложка сушеної гірчиці
1 чайна ложка солі
1/2 чайної ложки білого перцю
1 1/2 склянки подрібненого сиру чеддер
Приготування
- Підрум’яніть ковбасу в сковороді середнього розміру на повільному вогні.
- Злийте жир і відставте остигати.
- Злегка збийте яйця в миску, додайте молоко, сіль, білий перець і добре перемішайте.
- Додайте панірувальні сухарі, варену ковбасу та сир і гарненько перемішайте.
- Перелийте у форму для запікання на 2 літри.
- Розігрійте духовку до 180C і випікайте омлет протягом 40 хвилин або поки краї не стануть злегка коричневими.
- Дайте омлету відпочити 5 хвилин, подавайте гарячим або кімнатної температури та насолоджуйтесь!


Fashion-експерт та ікона стилю. Пишу про моду і красу. Люблю мелодрами та Олега Вінника. Жарт)