Connect
To Top

Омлет з ковбасою – рецепт від Бреда Пітта

Рецепт легкої у приготуванні смачної запіканки з яєць чи омлету – прямо з кухні мами Бреда Пітта. Якщо цей рецепт підходить родині Пітта, то він підійде і нам, чи не так?

Як у будь-якої іншої дитини, улюблена їжа Пітта – це мамина. А саме – ситна запіканка або омлет. з ковбасою

Нам подобається цей рецепт від Бреда Пітта, тому що ви можете приготувати його напередодні ввечері та насолоджуватися ним із сім’єю наступного дня (ідеально підходить для різдвяного ранку!) – просто потрібно розігріти страву. Рецепт можна змінити на ваш смак – наприклад, додати більше овочів чи зробити омлет гострим, додавши трохи гострого перцю чилі. Також можете пом’якшити м’ясо, замінивши свинину курятиною чи індичкою, або і зовсім без нього.

Інгредієнти

2 склянки молока

6 великих яєць кімнатної температури

1 фунт вареної ковбаси або сосисок зі свинини, індички або курки

2 склянки нарізаного кубиками хліба

1 чайна ложка сушеної гірчиці

1 чайна ложка солі

1/2 чайної ложки білого перцю

1 1/2 склянки подрібненого сиру чеддер

Приготування

Підрум’яніть ковбасу в сковороді середнього розміру на повільному вогні.
Злийте жир і відставте остигати.
Злегка збийте яйця в миску, додайте молоко, сіль, білий перець і добре перемішайте.
Додайте панірувальні сухарі, варену ковбасу та сир і гарненько перемішайте.
Перелийте у форму для запікання на 2 літри.
Розігрійте духовку до 180C і випікайте омлет протягом 40 хвилин або поки краї не стануть злегка коричневими.
Дайте омлету відпочити 5 хвилин, подавайте гарячим або кімнатної температури та насолоджуйтесь!

ЖИТТЯ ЗІРОК