Connect
To Top

Салат з кіноа – рецепт Анджеліни Джолі

Анджеліна Джолі відома своєю гуманітарною діяльністю та акторською кар’єрою, а не кулінарією. Однак ось простий і здоровий рецепт, яким вона поділилася в минулому. Цей салат з кіноа — поживна та ароматна страва, яку можна подавати як гарнір або легку основну страву. Це чудовий варіант для тих, хто шукає здорову та просту у приготуванні страву.

Салат з кіноа з овочами

Інгредієнти:

1 чашка кіноа
2 склянки овочевого або курячого бульйону
1/4 склянки оливкової олії першого віджиму
1/4 склянки свіжого лимонного соку
1 зубчик часнику, подрібнений
Сіль і перець за смаком
1 огірок, очищений і нарізаний
1 червоний болгарський перець, нарізаний
1 жовтий болгарський перець, нарізаний
1/4 склянки подрібненої свіжої петрушки
1/4 склянки подрібненої свіжої м’яти

Як готувати:

Промийте кіноа в дрібному сітці та обсушіть.
У середній каструлі доведіть бульйон до кипіння. Додайте кіноа, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть під кришкою, поки рідина не вбереться і кіноа не стане м’якою, приблизно 15-20 хвилин.
У невеликій мисці змішайте разом оливкову олію, лимонний сік, часник, сіль і перець.
У великій мисці змішайте варену кіноа, огірок, болгарський перець, петрушку та м’яту. Додайте заправку та перемішайте до покриття.
Подавати кімнатної температури або охолодженим.

ЖИТТЯ ЗІРОК