Зірковому шеф-кухарю і ресторатору Євгену Клопотенко, на перший погляд, під силу будь-яка страва. Однак, виявляється, це не так.
Як зізнався сам амбасадор української кухні, є одна страва, за яку він не береться.
“Погано готую хінкалі, тому майже ніколи не беруся за цю справу”, – сказав він.
Виявляється, грузинська кухня не така вже проста фото instagram Євгена Клопотенко
Шеф-кухар, продовжуючи думку, розповів, що до цього списку можна додати не лише кулінарію.
“Я погано медитую. Ніяк не можу зосередитися. У мене не виходить добре прасувати, через це я зовсім вирішив відмовитися від праски. А ще – у мене поки що погано виходить будувати довготривалі стосунки з дівчатами”, – сказав Євген.
Клопотенко також зізнався, яку страву готовий їсти вічно.
“Борщ, звісно. А в його компанії ще вермішель з часником, перцем чилі та оливковою олією. Можу їсти ці дві страви нескінченно” – зізнався він.

Я журналіст і музикант, який завжди у пошуку цікавих історій та натхнення. Пишу про культуру, мистецтво і музику — те, що по-справжньому зачіпає душу.
Музика для мене — це не просто хобі, а спосіб висловити свої емоції. Пишу власні композиції, співпрацюю з іншими артистами і час від часу виступаю на сцені.