Телеведучий Олександр Педан поділився рецептом гуакамоле і розповів, як його приготувати без помилок.
Що приготувати на сніданок? Як готувати авокадо? Що таке гуакамоле? Як з одного авокадо зробити сніданок на всю сім’ю? Готуємо з зіркою досить просту вегетаріанську страву, про яку багато хто чув, але не намагався її зробити.
ДОВІДКА ВІД ЗІРОК: Гуакамоле – традиційна мексиканська закуска (може бути соусом, паштетом або навіть салатом), яка впевнено завоювала своє місце в американській кухні і недавно стала популярною і у нас. До речі, цікаво, що авокадо – це фрукт, а його високий вміст жиру навіть називають “олією лісу” і рекомендують обмежувати його для дієт.
РЕЦЕПТ ГУАКАМОЛЕ ВІД ПЕДАНА
Інгредієнти:
•2 м’яких авокадо
•Половина цибулини
•1 варене яйце
•2 помідори черрі
•Оливкова олія
•Лимон
Спосіб приготування:
1. Ложкою витягуємо авокадо в тарілку.
2. Видавлюємо авокадо вилкою до однорідної маси.
3. Ріжемо цибулю і додаємо в авокадо.
4. Дрібно рубаємо варене яйце і перемішуємо у загальну масу.
5. Дрібно ріжемо помідори і також додаємо в масу.
6. Добре перемішуємо всі продукти до однорідної консистенції.
7. Оливкова олія, сіль, перець за смаком. ОБОВ’ЯЗКОВО! Полийте лимонним соком!
8. Викладаємо на грінки.