Connect
To Top

Рецепти зірок: паска без дріжджів від Ольги Сумської

Дізнайтеся, як приготувати пишну та святкову паску без дріжджів, – секретом поділилася актриса Ольга Сумська. Записуйте її простий рецепт для смачного десерту!

Схоже на кекс, але пухкий і святковий!

Акторка Ольга Сумська поділилася рецептом паски без дріжджів. Як зізнається зірка, вона не особливо любить готувати дріжджове тісто і довіряє цей процес своєму чоловікові Віталію Борисюку.

Інгредієнти:

Яйця – 5 шт.

Цукор – 200 г.

Молоко – 180 г.

Вершкове масло – 230 г.

Мука – 440 г.

Розпушувач – 12 г (1 пачка)

Цедра 1-го лимона

Цукати

Спосіб приготування:

Збиваємо 5 яєць з цукром до піни (3-4 хвилини за допомогою міксера).

Додаємо тепле молоко, м’яке вершкове масло, продовжуючи вбивати на низьких обертах.

Додаємо муку частинами і розпушувач і продовжуємо перемішувати міксером на низькій швидкості.

Потім додайте терту цедру одного лимона, цукати і обережно все перемішайте.

Перекладаємо у паперові або звичайні форми трохи більше, ніж наполовину (металеві треба змастити маслом) і випікаємо 40-45 хв при 180 ℃.

Прикрашаємо глазур’ю та сухофруктами на свій смак!

    ЖИТТЯ ЗІРОК